Lessen

Groepsles

groepslessen yoga

De groepslessen in Haarlem:

Do avond 20:00 tot 21:30.

Kledingsadvies: Comfortabele, bij voorkeur witte kleding

Adres: Spaarnwouderstraat 69 zwart

Tarief: € 108,-* voor een 10-rittenkaart 12 weken geldig*
€ 86,- * voor een 10-rittenkaart 10 weken geldig*
€ 15,- voor een losse les
€ 15,- voor 2 proeflessen

 

Parkeren: Voldoende gratis parkeergelegenheid op loopafstand

* Wij geven korting aan mensen met een uitkering en studenten.
* Een 10-rittenkaart is persoonsgebonden en niet overdraagbaar.
* Het beoefenen van yoga is geheel op eigen risico. Resilence kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventueel schade/verlies van persoonlijke eigendommen en/of blessures.

Privéles

Wilt u graag op yogales in uw eigen tijd? Resilence geeft privélessen in Hoofddorp. Bij een privéles kunt u aan een specifiek thema werken. De les wordt op basis van uw persoonlijke wens en behoefte samengesteld. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tarief: € 75 op basis van 2 uur

Yoga therapie

speciale lessen yogaDoor mijn werk kom ik vaak in aanraking met onderwerpen zoals vliegangst en slaapproblemen. Op basis van kundalini yoga en mijn werkervaring bied ik hiervoor lessen aan.

Angst aanpakken

Door kundalini yoga wordt de onderliggende angst, bij bijvoorbeeld vliegangst of elke andere angst, aangepakt. Veel therapieën helpen tijdelijk. De angst verdwijnt slechts voor een korte periode en gaat zich vaak verplaatsen. Langdurige angst en spanning verzwakken het zenuwstelsel en maken dat u steeds minder kunt verdragen. Dit alles zal uw algehele welzijn en gezondheid niet bevorderen.

Kundalini yoga biedt u een techniek om een leven te leiden zonder angst. Door kundalini yoga kunt u tegelijkertijd aan lichamelijke en emotionele aspecten werken, onderbewustzijn leegmaken, uw gewoonten veranderen, zenuwstelsel versterken, in het geheugen opgeslagen trauma en pijn aanpakken, innerlijke kracht terugvinden en leren om daarop te vertrouwen. U zult leren uw gedachten meester te worden en het denken als uw dienaar te gebruiken wanneer het nodig is.

Dit alles zal u helpen bij het overwinnen van elke soort angst. Tijdens de individuele lessen die Resilence aanbiedt, is er voldoende tijd en ruimte om aan uw specifieke klacht of probleem te werken. De les wordt op maat voor u samengesteld op basis van uw wensen.

Slaapproblemen

Ook voor slaapproblemen biedt Resilence op basis van kundalini yoga speciale lessen aan. Slaapproblemen kunnen diverse oorzaken hebben. U kunt hierbij denken aan spanning, onregelmatige werktijden, tijdsverschil, gebrek aan beweging en het ontbreken van de juiste techniek om uw lichaam in balans te brengen. Resilence biedt u tools en tips aan om uw slaapprobleem aan te pakken.

Neem contact op voor meer informatie en prijzen.

 

The best medicine that a person can have is the knowlegde and experience that he can swim through every tide and change of time. If you have the mental competency to deal with every situation that arises, then you are a very happy, very healthy and very well-balanced person.

By Yogi Bhajan