Over Resilence

Vanuit stilte kunt u weer creëren!

resilence Hari Karam Kaur (Elham Nezam)Mijn naam is Elham Nezam, of ook wel Hari Karam Kaur. Ik heb Resilence opgericht uit liefde, respect en dankbaarheid voor kundalini yoga. Deze geweldige techniek heeft de mensheid zoveel te bieden dat ik op het idee kwam om een yogaschool te beginnen om alles wat ik geleerd heb met de mensen om me heen te delen.

Sterker worden
Door kundalini yoga heb ik veel nieuwe ervaringen opgedaan. Ik heb veel oude pijn en trauma’s kunnen oplossen en helen. De kundalini yoga gemeenschap heeft het gevoel van saamhorigheid, vrede, gelijkheid, liefde en dankbaarheid in mij versterkt. Door kundalini yoga ga ik uitdagingen in het leven met moed aan en hierdoor word ik steeds sterker.

Kracht om te veranderen
Ik vind het een eer om deze techniek met u te mogen delen. Resilence is ervan overtuigd dat elk individu het vermogen en de kracht bezit om te veranderen. De missie van Resilence is om u hierbij te ondersteunen, zodat u een gelukkig en vreedzaam leven kunt leiden.

Stil worden en luisteren
Resilence nodigt u uit om weer stil te worden, naar uw innerlijke stem te luisteren en uw innerlijke essentie te ontdekken, waardoor u uw leven kunt transformeren en dichterbij uw essentie komt.